تولید بصورت گرانول،پودر،افزودنی،بلنکت،ژاکت ورنگ عایق
شرکت پاکان آتیه نانو دانش تولید کننده عایق های حرارتی و کرایوژنیک (سرد) آیروژل، با فناوری بومی منحصر به فرد، آیروژل های سیلیکایی را در اشکال گوناگون شامل انواع پودر، گرانول، افزودنی، رنگ عایق، بلنکتهای منعطف و صفحه ای و ژاکت در مقیاس صنعتی و با کیفیت بالا تولید می کند. این محصولات قابل رقابت با نمونه های خارجی بوده و هم اکنون در برخی صنایع بزرگ کشور با موفقیت مورد استفاده قرار گرفته اند.
ﻃﻮل ﻋﻤﺮ ﻣﻔﯿﺪ ﺑﺴﯿﺎر ﺑﺎﻻ
بلنکت ﻫﺎی آﯾﺮوژل ﺑﻪ واﺳﻄﻪ ﺿﺪ آب ﺑﻮدن، ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﻣﮑﺎﻧﯿﮑﯽ ﺑﺎﻻ و ﺿﺨﺎﻣﺖ ﻫﺎی ﺑﺴﯿﺎر ﮐﻢ ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز دارای ﻃﻮل ﻋﻤﺮ ﻣﻔﯿﺪ 20 اﻟﯽ 50 ﺳﺎﻟﻪ ﺑﺮ ﺣﺴﺐ ﻣﺤﻞ ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده و دﻣﺎی ﮐﺎری ﻣﯽﺑﺎﺷﻨﺪ. ﻃﻮل ﻋﻤﺮ ﻣﻔﯿﺪ ﻋﺎﯾﻖﻫﺎی ﺳﻨﺘﯽ ﮐﻢ ﺑﻮده و ﺑﻌﺪ از ﻣﺪت ﮐﻮﺗﺎﻫﯽ ﺑﺎ ﺟﺬب رﻃﻮﺑﺖ، رﯾﺰش اﻟﯿﺎف، ﺗﺮك، ﺟﺪا ﺷﺪن از ﺳﻄﺢ و ﻏﯿﺮه ﺑﺎ وﺟﻮد ﺣﻀﻮر ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﻋﺎﯾﻖ، ﻋﻤﻼ ﮐﺎﻫﺶ اﺗﻼف اﻧﺮژی ﻣﻮﺛﺮ اﺗﻔﺎق ﻧﻤﯽ اﻓﺘﺪ و ﭼﻪ ﺑﺴﺎ ﻋﺎﯾﻘﯽ ﮐﻪ رﻃﻮﺑﺖ ﺟﺬب ﮐﺮده اﺳﺖ ﺳﺒﺐ اﺗﻼف اﻧﺮژی ﺑﯿﺸﺘﺮی ﻧﯿﺰ ﮔﺮدد
کاهش اتلاف انرژی
ﻃﻮل ﻋﻤﺮ ﺑﺎﻻ و ﺣﻔﻆ ﮐﺎراﯾﯽ اوﻟﯿﻪ ﻋﺎﯾﻖ ﺑﻌﺪ از ﻧﺼﺐ ﺳﺒﺐ ﻣﯽ ﺷﻮد ﺗﺎ ﮐﺎﻫﺶ اﺗﻼف اﻧﺮژی ﺑﯿﺸﯿﻨﻪ ﺗﺎ ﺑﺎﻻی95درﺻﺪ در اﺳﺘﻔﺎده از اﯾﻦ ﻋﺎﯾﻖﻫﺎ ﺣﺎﺻﻞ ﺷﻮد. ﺑﻪ ﻋﺒﺎرت دﯾﮕﺮ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﺼﺮف اﻧﺮژی در اﺳﺘﻔﺎده از ﻋﺎﯾﻖﻫای آﯾﺮوژل ﺑﺴﯿﺎر ﺑﺎﻻﺗﺮ از ﻋﺎﯾﻖﻫﺎی ﺳﻨﺘﯽ اﺳﺖ ﭼﺮا ﮐﻪ ﻋﺎﯾﻖﻫﺎی ﺳﻨﺘﯽ ﺑﺎ ﺟﺬب رﻃﻮﺑﺖ و از ﺑﯿﻦ رﻓﺘﻦ ﺳﺎﺧﺘﺎر اوﻟﯿﻪ ﻧﺎﺷﯽ از رﯾﺰش ﯾﺎ ﺗﺮك و ﻏﯿﺮه ﺑﻪ ﺷﺪت ﮐﺎراﯾﯽ اوﻟﯿﻪ ﺧﻮد را در ﮐﻤﺘﺮ از ﭼﻨﺪ ﻣﺎه از دﺳﺖ ﻣﯽ دﻫﻨﺪ
ﻋﻤﻠﮑﺮد در ﺑﺎزه دﻣﺎﯾﯽ ﻣﻨﻔﯽ 200 اﻟﯽ ﻣﺜﺒﺖ650 درﺟﻪ ﺳﻠﺴﯿﻮس ﭘﯿﻮﺳﺘﻪ
ﺑﻠﻨﮑﺖ ﻫﺎی ﻣﻨﻌﻄﻒ آﯾﺮوژل ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﯾﻖﻫای ﺣﺮارﺗﯽ و ﺑﺮودﺗﯽ دﻧﯿﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ اﻣﮑﺎن اﺳﺘﻔﺎده در ﺑﺎزه دﻣﺎﯾﯽ ﺑﺴﯿﺎر ﮔﺴﺘﺮده را دارا ﻫﺴﺘﻨﺪ. در ﺗﻤﺎﻣﯽ اﯾﻦ ﺑﺎزه ﺣﺮارﺗﯽ ﮔﺴﺘﺮده ﺿﺮﯾﺐ اﻧﺘﻘﺎل ﺣﺮارﺗﯽ ﺑﻠﻨﮑﺖﻫﺎی آﯾﺮوژل از ﺗﻤﺎﻣﯽ ﻋﺎﯾﻖﻫﺎی ﺳﻨﺘﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﻮده و ﺑﺎ ﮐﺎﻫﺶ دﻣﺎ ﺿﺮﯾﺐ اﻧﺘﻘﺎل ﺣﺮارت ﮐﺎﻫﺶ ﺑﯿﺸﺘﺮی را ﻧﯿﺰ ﻧﺸﺎن ﻣﯽ دﻫﺪ
عایق بندی یکی از مراحل ساختن و تکمیل یک ساختمان است که از اهمیت بالایی برخوردار است امروزه عایق بندی به روشهای بسیار پیشرفته و با ابزار آلات بسیار مقاوم صورت میگیرد ولی این امر در سالیان دور نیز صورت میگرفته و تاریخچه آن به زمانی برمیگردد که انسان با استفاده از هر وسیله و یا پوششی از خود در برابر باران محافظت کرد .
عایق بندی رطوبتی به روش سنتی
این امر در گذشته به روشهای جالبی صورت میگرفته است که ما قصد داریم در این مقاله شما را با این روشها آشنا کنیم . در ابتدا به توضیح و معرفی برخی اصطلاحات در این امر میپردازیم که حساسیت نوع عایق را نشان میدهد :
آب بندی چیست؟
آب بندی به مجموعه عملیاتی گفته میشود که برای جلو گیری از نفوذ آب باران و یا آب حاصل شده از ذوب برف انجام میشود و اغلب در عایق کاری بام ساختمان ها و همچنین بدنه و کف استخر و برخی زیر زمین هایی که سطح سفرههای آب زیرزمینی در آنجا بالا باشد انجام میشود .
نم بندی چیست؟
نم بندی عملیاتی است که منظورمان از انجام آن عایق کردن پی ساختمان یا جدارههای زیرزمین و آهن آلات استفاده شده در ساختمان در برابر نفوذ رطوبت و نم صورت میگیرد.
در این روش آب وجود ندارد و حساسیت نیز بسیار بالا تر است .
بخاربندی چیست؟
هدف از بخاربندی جلوگیری از نفوذ بخار آب موجود در هوای محیط به مصالح و تجهیزات ساختمان و آهن آلات مورد استفاده در ستون ها و پایه ساختمان است تا کیفیت مصالح را حفظ کند و از زنگ زدن آهن آلات مورد استفاده و کم شدن عمر مصالح و دیوار ها جلوگیری کند .
عایق بندیهای سنتی اغلب از نوع آب بندی هستند .
قیرگونی
یکی از مهم ترین فراوردههای نفتی قیر است .
این ماده با ارزش به دلیل وجود زیاذی که در ایران دارد دارای قیمت نسبتا پایینی نسبت به دیگر کشور ها است و همین امر باعث شده تا مردم در هر سطح بتوانند از آن برای عایق کردن سطح پشت بام خود استفاده کنند . این ماده نفتی به دلیل چسبندگی بسیار بالا ، عایق رطوبتی بسیار خوبی جهت آب بندی سقف و دیوار ها و … میباشد.
قیرها باتوجه به میزان روانی و غلظت دارای انواع مختلفی هستند :
- در کارهای ساختمانی از قیرهای اکسید شده استفاده می شود .
- این نوع قیر با اضافه نمودن مواد روغنی سنگین به قیرهای نرم تولید میشونذ.